top of page

Incendiu Biserica-26.08.2020

Lucrari Biserica - Actualizare Ianuarie 2021

 

Pana aici Domnul ne-a ajutat!

    Cu ajutorul Domnului in saptamanile trecute, am continuat cu zidaria interioara, transport moloz si in cele din urma cu instalarea fermelor metalice si ancorarea lor. Sau adus grinzile de lemn si scandura pentru acoperis, deasemenea si o parte din tamplarie (ferestre si usi).

      Daca Dumnezeu ne va ajuta in saptamanile urmatoare am vrea sa continuam cu instalarea grinzilor, a scandurii (asteriala) folia de izolatie si mai apoi tabla, culminand cu instalarea ferestrelor si a usilor exterioare. Ne rugam Domnului Isus sa ne sprijineasca si pe mai departe cu vreme prielnica, suport uman si financiar pentru a continua lucrarea de constructie a bisericii.

        O sa revenim cu informatii actualizate.

Lucrari Biserica - Actualizare Aprilie 2021

 

Pana aici Domnul ne-a ajutat!

    Cu ajutorul Domnului saptamanile trecute s-a finalizat ducerea tevilor pentru incalzirea termica din pardoseala si conectarea lor in distribuitoare, acestea fiind conectate sub presiune de apa, urmatoarele zile s-a lucrat la turnarea sapei in toata cladirea. De asemenea s-au instalat usile interioare , a mai ramas de instalat 2 usi si 4 ferestre care se vor instala dupa sarbatoarea de Paste. 

Daca Dumnezeu ne va ajuta vom continua cu tencuirea grupurilor sanitare si holul intrare, deasemnea cu placarea tavanului cu rigips, instalarea  grinzi de lemn/dulapi si pregatirea pentru finisajele ulterioare.  Ne rugam Domnului Isus sa ne sprijineasca si pe mai departe cu suport uman si financiar pentru a continua lucrarea de constructie a bisericii.

        O sa revenim cu informatii actualizate.

Lucrari Biserica - Actualizare Mai 2021 
     
Pana aici Domnul ne-a ajutat! 
    Cu ajutorul Domnului saptamanile trecute s-a finalizat tencuitul interior in hol, salile anexe, grupuri sanitare, sala de mese si casa scarii. S-au instalat ferestrele de la toalete, usa laterala si fereastra de la etajul superior. S-a montat tabloul electric nou, si s-a conectat la energia electrica, s-au identificat cablurile - la ora actuala avem tensiune in toate incaperile din cladire. De asemenea s-a continuat la finisarile interioare cu aplicarea unui strat de adeziv si plasa pentru a pregati pereti pentru zugravit- in sensul acesta, este finalizata holul de intrare- se lucrarea la finalizarea salii de rugaciune. In ceea ce priveste tavanul salii de rugaciune s-au instalat grinzi/dulapi din lemn pentru o sustinere/ rezistenta a acoperisului- o consolidare a grinzilor metalice. A sosit gresia si faianta pentru grupurile sanitare am vrea sa continuam si cu placarea peretilor si pardoselilor.
           Daca Dumnezeu ne va ajuta vom continua deasemnea cu finalizarea aplicarii stratului de adeziv in toata cladirea, placarea tavanului cu rigips, gletuirea tavanului si pregatirea pentru zugraveala.  Ne rugam Domnului Isus sa ne sprijineasca si pe mai departe cu suport uman si financiar pentru a continua lucrarea de constructie a bisericii.        O sa revenim cu informatii actualizate. Ne bucuram foarte mult ca a inceput numerotarea inversa, si speram cu ajutorul Domnului in vara aceasta cat mai devreme sa intram in casa de rugaciune.

Lucrari Biserica - Actualizare iunie-iulie2021 
Pana aici Domnul ne-a ajutat!   
Cu ajutorul Domnului  s-a continuat la finisarile interioare cu aplicarea unui strat de adeziv si plasa pentru a pregati pereti pentru zugravit- in sensul acesta, sunt finalizati peretii interiori din toata cladirea. In ceea ce priveste tavanul salii de rugaciune s-au inceput instalarea profilele metalice urmand ca sa se aplice folia anticondens apoi placarea cu rigisp a tavanului.  S-a finalizat placarea cu gresie si faianta, respectiv instalarea obiectelor intr-un grup sanitar, mai e necesar cateva accesorii, la ora actuala este funtionala. La capatul stalpilor turnati din beton s-a consolidat centura cu grinzi metalice care au fost sudate impreuna cu armatura din centura si fermele metalice.     
Daca Dumnezeu ne va ajuta vom continua deasemnea cu finalizarea placarii tavanului cu rigips, gletuirea tavanului si pregatirea pentru zugraveala.
Ne rugam Domnului Isus sa ne sprijineasca si pe mai departe cu suport uman si financiar pentru a continua lucrarea de constructie a bisericii.
Este o minune intreaga lucrare de constructie a bisericii si ne incredem in Dumnezeu si pe mai departe ca EL va purta de grija de cele necesare ca sa finalizam casa de rugaciune.        O sa revenim cu informatii actualizate.

Lucrari Biserica - Actualizare august 2021
 
Pana aici Domnul ne-a ajutat!
    Cu ajutorul Domnului  s-a finalizat instalarea profilelor metalice a foliei anticondens si a rigipsului pe tavanul salii de rugaciune, s-a kituit si se lucreaza la slefuit si pregatirea pentru culoare. S-a instalat grinda de fier in interiorul holului de la intrare si s-au asezat o parte din grinzile de lemn pe care va fi prins profilele metalice din hol, birou, bai, camere anexe. 
     Daca Dumnezeu ne va ajuta in saptamanile urmatoare vom continua deasemnea cu zugraveala tavanulului salii de rugaciune cat si a peretilor, instalarea glafurilor la ferestre si deasemnea vom continua cu instalarea profilelor metalice in partea de hol si camere anexe.  Ne rugam Domnului Isus sa ne sprijineasca si pe mai departe cu suport uman si financiar pentru a continua lucrarea de constructie a bisericii.
        O sa revenim cu informatii actualizate.

Lucrari Biserica - Actualizare septembrie 2021 
Pana aici Domnul ne-a ajutat!   
Cu ajutorul Domnului  s-a finalizat  zugravirea salii de rugaciune cat si instalarea luminilor(led) pe tavan, s-a zidit si camera tehnica pentru centrala termica. S-a inceput placarea pardoselii de la holul de intrare cu gresie.     Daca Dumnezeu ne va ajuta in saptamanile urmatoare vom continua cu finalizarea salii de rugaciune, (podium, mocheta, semne de exit, ultimele retusuri pe pereti tavan etc). De asemenea daca ne va ajuta Domnul, vom continua cu instalarea profilelor metalice pe tavan in hol,camera de copii, birou, bai, placarea cu rigips, kituire, gletuire, si zugraveala pereti, tavan.Lucrarile au demarat si in exterior cladirii- curtea laterala s-a escavat pamantul pentru largirea curtii. Ne rugam Domnului Isus sa ne sprijineasca si pe mai departe cu suport uman si financiar pentru a continua lucrarea de constructie a bisericii.        O sa revenim cu informatii actualizate
.

Lucrari Biserica -Septembrie 2021 -August 2022 

Pana aici Domnul ne-a ajutat!   

Cu ajutorul Domnului  s-a finalizat  zugravirea salii de rugaciune cat si instalarea luminilor(led) pe tavan, s-a zidit si camera tehnica pentru centrala termica. S-a izolat termic cladirea cu polistiren. S-a finalizat placarea pardoselii de la holul de intrare cu gresie, de asemenea s-au zugravit peretii interiori la birou pastoral, camera mama si copilul, hol si baile de la intrare. S-a achizitionat centrala termica si s-a pus in functie. S-a pus mocheta in sala de rugaciune si s-a instalat instalatia de amplificare.
   
Daca Dumnezeu ne va ajuta in saptamanile urmatoare vom continua cu finalizarea paziei de la acoperis, vopsirea exteriorului cu culoare si deasemnea se va incepe lucrarile la sala de mese(instalare grinzi tava, inchiderea cu placi de rigips, izolarea tavanului, inslatalrea becurilor, gletuirea si zugravirea salii de mese, instalarea gresiei si a faiantei la bucatarie )apoi si la scarile interioare cu izolarea podului si placarea cu dulapi de lemn a pardoselei de la etaj . Ne rugam Domnului Isus sa ne sprijineasca si pe mai departe cu suport uman si financiar pentru a continua lucrarea de constructie a bisericii.
     
  O sa revenim cu informatii actualizate.

Lucrari Biserica -August 2022- Decembrie 2022 
Pana aici Domnul ne-a ajutat!  
Cu ajutorul Domnului s-a finalizat instalarea paziei de la acoperis, vopsirea exteriorului cu culoare, s-a izolat tavanul de la intrare si s-au asezat dulapii pe pardoseala de la mansarda la salile pentru copii. 
Deasemnea s-a inceput lucrarile la sala de mese (instalare grinzi tavan, inchiderea cu placi de rigips, izolarea tavanului, instalarea becurilor, gletuirea si zugravirea salii de mese, instalarea gresiei si a faiantei la bucatarie), s-a inceput instalarea paratraznetului. 
Ne rugam Domnului Isus sa ne sprijineasca si pe mai departe cu suport uman si financiar pentru a continua lucrarea de constructie a bisericii.   
 
 O sa revenim cu informatii actualizate

bottom of page