top of page

Despre noi

Biserica Penticostala Harul Nucet funtioneaza autorizat de Cultul Crestin Penticostal din Romania, respectand normele aprobate in statutul Cultului Penticostal din Romania. Functionam din anul 2007 in cladirea actuala in mod organizat si disciplinat avand in vedere toate legile statului cu privire la buna desfasurarea programelor in locasele de cult.

HISTORY

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

VALUES

Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.

2 Timotei 3:16

handing a book.jpg

Viziunea

Scopul Bisericii este sa salveze oameni din pacat, si sa -i aduca la cunostinta adevarului, la Dumnezeu prin propovaduirea Evangheliei la toata lumea din jur, astfel incat cat mai multi oameni sa scape de osanda vesnica, de iad, si sa ajung in rai la Domnul Dumnezeu, care nu oboseste iertand si nu vrea ca nici un om sa piara ci toti sa aiba viata vesnica.

Fiindcă* atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.

Ioan 3:16

bottom of page